Cum adaugi mai multa memorie RAM la un laptop

 

Adaugarea de memorie RAM la un laptop poate fi o modalitate simpla si eficienta de a imbunatati performanta si viteza de functionare a acestuia. Iata cateva etape pe care le poti urma pentru a adauga mai multa memorie RAM la un laptop:

Verifica specificatiile laptopului tau: Inainte de a cumpara o memorie RAM suplimentara, asigura-te ca stii ce tip de RAM este compatibil cu laptopul tau. Acest lucru poate fi determinat verificand documentatia laptopului sau prin intermediul unui utilitar de sistem cum ar fi de exemplu Aida64



Cumpara o memorie RAM adecvata: Odata ce ai determinat ce tip de memorie RAM este compatibil cu laptopul tau, trebuie sa cumperi una noua. Asigura-te ca cumperi o memorie RAM de la un producator de incredere, care ofera garantie si suport tehnic si ca respecti specificatiile tehnice din Aida64 in cazul nostru


 

Inchide laptopul si deconecteaza toate cablurile: Este important sa opresti laptopul si sa deconectezi toate cablurile inainte de a adauga memoria RAM.

 

Daca pana acum consideri ca nu te descurci, poti apela la un service din Bucuresti ca acesta de aici: https://www.reparatii-laptop-bucuresti.ro ei vin la domiciliul tau si iti monteaza memoria RAM cumparata de tine pe loc in cateva minute.

 

Identifica slotul RAM: In cele mai multe laptopuri moderne, slotul RAM este amplasat pe partea inferioara a laptopului. Este posibil sa fie nevoie sa desfaci capacul de acces pentru a ajunge la slotul RAM.

 


 

Adauga memoria RAM: Memoria RAM poate fi introdusa cu usurinta in slotul corespunzator. Asigura-te ca ramane bine fixata si apoi inchide capacul de acces.

Porneste laptopul si verifica memoria RAM: Porneste laptopul si verifica daca memoria RAM este detectata si functioneaza corect. Poti face acest lucru accesand utilitarul de sistem sau verificand proprietatile laptopului in BIOS



Adaugarea de memorie RAM la un laptop poate fi o modalitate simpla si ieftina de a imbunatati performanta si viteza acestuia. Daca esti neincrezator in ceea ce priveste aceasta procedura, consulta manualul laptopului sau apeleaza la un tehnician calificat pentru a te ajuta.

Gasesti un tehnician cu experienta de peste 15 ani aici: https://www.reparatii-laptop-bucuresti.ro

 

 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se inlocuieste un display la un laptop

De ce laptopul meu imi da frecvent BLUESCREEN (ecran albastru) cu diferite coduri de eroare?

Cum schimbi o sursa ATX la un calculator