Ce servicii ofera site-ul: https://www.reparatii-laptop-bucuresti.ro

 O descriere despre serviciile pe care site-ul: https://www.reparatii-laptop-bucuresti.ro le ofera pentru dumneavoastra la domiciliu in Bucuresti si Ilfov:


Pentru nevoile de reparatii, instalari sau diagnosticare ale laptopurilor si calculatoarelor din Bucuresti si Ilfov, suntem aici pentru a ajuta. Oferim servicii de calitate pentru reparatii la domiciliu, inclusiv constatare defectiuni la laptopuri si calculatoare, reparatii la placa de baza si diagnosticare la calculator. 

 


De asemenea, oferim instalari de software, cum ar fi instalarea Windows 11, si configurare de retea, inclusiv configurarea router-ului si reparatii de modem-uri USB.


 

Oferim, de asemenea, servicii de devirusare si recuperare date de pe laptopuri si calculatoare, precum si resetari ale parolelor pentru BIOS si Windows. Alte servicii includ refacerea conexiunii la internet, curatarea de praf a laptopurilor si inlocuirea pastei termoconductoare, si diagnosticarea si inlocuirea pieselor defecte, cum ar fi placa video, sursa, placa de baza, hard disk, memorie RAM, si procesor.


 

De asemenea, oferim servicii de reparatie pentru display-uri cu dungi si reparatii de mufe de alimentare si balamale la laptopuri. In plus, putem efectua schimbari de tastatura la laptopuri si curatare de lichid varsat.


 

Suntem disponibili pentru deplasari la domiciliu in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6 sau Ilfov si suntem disponibili zilnic, intre orele 08:00 si 22:00. 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati site-ul nostru: https://www.reparatii-laptop-bucuresti.ro sau sa ne contactati la service-it@email.com, 0726054690 sau 031.424.43.93.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se inlocuieste un display la un laptop

De ce laptopul meu imi da frecvent BLUESCREEN (ecran albastru) cu diferite coduri de eroare?

Cum schimbi o sursa ATX la un calculator